Selvbetjening 
Betal kontrolgebyr
Henvendelse vedr. kontrolgebyr
Ledige jobs
Kontakt

Velkommen til EuroPark

BEMÆRK: I UGE 42 (15. TIL 19 OKTOBER) ER TELEFONERNE LUKKET PGA. EFTERÅRSFERIE

 

ÆNDREDE TELEFONTIDER I OKTOBER

I oktober måned er Servicetelefonen åben i følgende tidsrum, da vi arbejder dedikeret med sagsbehandlingen af skriftlige klager:

Mandage: 10:00 - 11:00
Tirsdage: 10:00 - 11:00
Torsdage: 10:00 – 11:00 og  17:00-18:30

Det er altid muligt at kontakte Europark Kundeservice ved at anvende vores kontaktformular. KLIK HER.

________________________

 

VIGTIG
Læs venligst nedenstående

Underretning om behandling af afgivne oplysninger

Når du registrerer dig på en af vores tjenester (f.eks. europark.dk) eller sender en henvendelse til os, godkender du, at vi opbevarer og behandler de oplysninger, som du selv oplyser. Dine oplysninger bruges til, at vi kan behandle din henvendelse eller yde den service, som du har henvendt dig omkring. Dine oplysninger behandles fuldt fortroligt og i overensstemmelse med de gældende regler for behandling af personoplysninger.

Der gives ligeledes accept til, at der rettes henvendelse til den oplyste e-mail for, at vi kan få bekræftet og ajourført dine registrerede oplysninger. Oplysningerne behandles ikke med henblik på andre formål end det, de er afgivet til.

Som registreret har du ret til at gøre indsigelse, ligesom du kan få rettet, blive bekendt med og få slettet oplysninger om dig efter reglerne herom.

Du kan læse mere om vores databeskyttelsespolitik her: LÆS MERE.
I 2013 skiftede Danmarks største udbyder af parkeringsløsninger, EuroPark A/S navn til APCOA PARKING Danmark A/S. APCOA PARKING Danmark er stadig Danmarks største parkeringsselskab og samtidig er APCOA PARKING Europas største parkeringsselskab.

Læs mere om APCOA PARKING - www.apcoa.dk


EuroPark A/S - Lanciavej 1A - 7100 Vejle - Telefon: 70231331 - CVR-nummer: 19055108

Udarbejdet af Onlimited