Selvbetjening 
Betal kontrolgebyr
Henvendelse vedr. kontrolgebyr
Ledige jobs
Kontakt

EASYPARK:

Har du modtaget et kontrolgebyr fra EuroPark, men gjort brug af EasyPark app?

Hvis JA, så skal vi bede dig foretage en reklamation over kontrolgebyret direkte til EasyPark.

For at EasyPark kan undersøge dit kontrolgebyr bedes du fremsende et tydeligt billede af kontrolgebyret og løbenummeret, samt beskrive hændelsesforløbet. Dette skal sendes på mail til info@easypark.net, hvor du i emnefeltet SKAL notere ’’Kontrolgebyr og kontrolgebyrets LØBENUMMER’’.

Derefter skal du afvente at få svar fra EasyPark.

Velkommen til EuroPark

Inden du henvender dig

Vi anbefaler at du læser vores FAQ, som er vores "Spørgsmål & Svar" side. Denne FAQ indeholder svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende et pålagt kontrolgebyr.

Du kan finde siden ved at KLIKKE HER.

Hvad siger loven?
Vi gør opmærksom på EuroPark Parkeringskontrol opererer under privatretlige regler.
EuroPark Parkeringskontrol arbejder ikke ud fra de samme regler som det offentlige.

KLIK HER for at læse yderligere.

__________________________

VIGTIG

Læs venligst nedenstående

Underretning om behandling af afgivne oplysninger

Når du registrerer dig på en af vores tjenester (f.eks. europark.dk) eller sender en henvendelse til os, godkender du, at vi opbevarer og behandler de oplysninger, som du selv oplyser. Dine oplysninger bruges til, at vi kan behandle din henvendelse eller yde den service, som du har henvendt dig omkring. Dine oplysninger behandles fuldt fortroligt og i overensstemmelse med de gældende regler for behandling af personoplysninger.

Der gives ligeledes accept til, at der rettes henvendelse til den oplyste e-mail for, at vi kan få bekræftet og ajourført dine registrerede oplysninger. Oplysningerne behandles ikke med henblik på andre formål end det, de er afgivet til.

Som registreret har du ret til at gøre indsigelse, ligesom du kan få rettet, blive bekendt med og få slettet oplysninger om dig efter reglerne herom.

Du kan læse mere om vores databeskyttelsespolitik her: LÆS MERE.
I 2013 skiftede Danmarks største udbyder af parkeringsløsninger, EuroPark A/S navn til APCOA PARKING Danmark A/S. APCOA PARKING Danmark er stadig Danmarks største parkeringsselskab og samtidig er APCOA PARKING Europas største parkeringsselskab.

Læs mere om APCOA PARKING - www.apcoa.dk


EuroPark A/S - Lanciavej 1A - 7100 Vejle - Telefon: 70231331 - CVR-nummer: 19055108

Udarbejdet af Onlimited