Selvbetjening 
Betal kontrolgebyr
Henvendelse vedr. kontrolgebyr
Ledige jobs
Kontakt

Velkommen til lufthavnsparkering

 _____________________________________________

VIGTIG - Privatlivspolitik

Underretning om behandling af afgivne oplysninger

Når du registrerer dig på en af vores tjenester (f.x. lufthavnsparkering) eller sender en henvendelse til os, godkender du, at vi opbevarer og behandler de oplysninger, som du selv oplyser. Dine oplys-ninger bruges til, at vi kan behandle din henvendelse eller yde den service, som du har henvendt dig omkring. Dine oplysninger behandles fuldt fortroligt og i overensstemmelse med de gældende regler for behandling af personoplysninger. Der gives ligeledes accept til, at der rettes henvendel-se til den oplyste e-mail for, at vi kan få bekræftet og ajourført dine registrerede oplysninger. Op-lysningerne behandles ikke med henblik på andre formål end det, de er afgivet til. Som registreret kan du altid få rettet, blive bekendt med og få slettet oplysninger om dig efter reglerne herom.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her: Læs mere

_____________________________________________

I forbindelse med bestillingen anbefaler vi, at du anvender Internet Explorer, for at opleve den fulde funktionalitet

Det er endvidere et krav, at du har Adobe Acrobat Reader installeret på din computer, idet parkeringsbeviset skal åbnes i dette program. Ligeledes skal vi gøre opmærksom på, at du skal have adgang til en printer, da du selv skal printe det bestilte parkeringsbevis ud.

Hvis dit fly lander senere end kl. 22:00 anbefaler vi at du booker en dag ekstra, så  du dermed undgår at bilen holder uden gyldig P-bevis, hvis du skulle blive forsinket. 

Vi skal gøre opmærksom på, at P-beviset kun er gyldigt såfremt:
- det er synligt i bilens frontrude
- det er let læseligt udefra
- der ikke er rettet på kortet efter udstedelse.

Overtrædelse af ovennævnte bestemmelser kan medføre kontrolgebyrer. Et pålagt kontrolgebyr kan ikke annulleres. Området kontrolleres af EuroPark Parkeringskontrol og drives efter privatretlige regler.

NB: Der kører ikke shuttlebus til og fra parkeringsarealet. Klik på "Yderligere info"  til højre for at se kort over beliggenhed i forhold til Kastrup Lufthavn. 

Du kan hente Adobe Acrobat Reader, som er gratis - her.

Du skal have
Acrobat Reader på din PC
EuroPark A/S - Lanciavej 1A - 7100 Vejle - Telefon: 70231331 - CVR-nummer: 19055108

Udarbejdet af Onlimited