POWERED BYEuroPark Parkeringskontrol
EuroPark Parkeringskontrol

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

I APCOA PARKING Danmark A/S udvikler vi hele tiden nye muligheder for dig som kunde og bruger. Se mere på vores hjemmeside.

APCOA PARKING Danmark A/S
EuroPark ParkeringskontrolEuroPark Parkeringskontrol

Hyppigt stillede spørgsmål

Vi har samlet svar på de hyppigst stillede spørgsmål til EuroPark. Her finder du svar på spørgsmål om kontrolgebyrer, p-billetter, parkering ved specifikke pladser og meget andet. Vi anbefaler, at du læser disse inden du retter henvendelse til EuroPark.

Hyppigt stillede spørgsmål

Nyhed: EuroPark benytter nu e-Boks til fremsendelse af betalingspåmindelser og rykkere i forbindelse med kontrolgebyrer. Hvis du ikke allerede er tilmeldt digital post fra private virksomheder, så kan det nemt gøres ved at logge ind på e-Boks.

OBS! Vi oplever i øjeblikket, at der er phishing-mails i omløb, hvor afsender udgiver sig for at være EuroPark. Vi opfordrer modtagerne til at være ekstra opmærksomme og ikke klikke på links eller indtaste bankoplysninger via link, hvis man er i tvivl. Hvis du er kommet til at klikke på linket og har indtastet en adgangskode, som du også har brugt andre steder, er det vigtigt, at du hurtigst muligt ændrer din adgangskode. Har du oplyst dit kreditkortnummer eller bankoplysninger, skal du hurtigst muligt kontakte din bank. EuroPark sender kun e-mails fra domænet @europark.dk eller digital post via e-Boks.