POWERED BYEuroPark Parkeringskontrol
EuroPark Parkeringskontrol

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

I APCOA PARKING Danmark A/S udvikler vi hele tiden nye muligheder for dig som kunde og bruger. Se mere på vores hjemmeside.

APCOA PARKING Danmark A/S
EuroPark ParkeringskontrolEuroPark Parkeringskontrol

Opret henvendelse

Hvis du ikke har kunnet finde svar i vores FAQ, har du mulighed for at oprette en henvendelse i forbindelse med et kontrolgebyr du har modtaget.

Hyppigt stillede spørgsmål

Henvendelse vedr. kontrolgebyr

1: Oplysninger om kontrolgebyr

Du finder løbenummer og registreringsnummer på kontrolgebyret.
Løbenummer består udelukkende af tal og er 8-10 karakterer langt.
Hvis du har modtaget mere end ét kontrolgebyr, skal du oprette en henvendelse på hvert kontrolgebyr. Henvendelsen registreres og behandles kun på det i nedenstående felt angivne løbenummer. Sagen er i bero når du modtager bekræftelse på henvendelsen.

Tilladte tegn er: 0-9

2: Oplysninger om personen der henvender sig

Vælg venligst nedenfor...

3: Oplysninger om personen der førte køretøjet

Såfremt du ikke selv var fører af køretøjet, skal du udfylde nedenstående oplysninger om føreren.
Indsæt venligst dine egne informationer, hvis du selv førte køretøjet.

OBS: Angives mailadresse på føreren, vil den oplyste fører modtage en kopi af henvendelsen, inklusiv alle indtastede oplysninger.
Vi gør opmærksom på, at besvarelsen på henvendelsen vil blive fremsendt til oplyste fører. Såfremt kravet ønskes rettet til personen, der henvender sig, og ikke til oplyste fører, skal dette oplyses eksplicit i henvendelsen.

OBS: Angives mailadresse på føreren, vil den oplyste fører modtage en kopi af henvendelsen, inklusiv alle indtastede oplysninger.

4: Angiv supplerende oplysninger

Du har nedenfor mulighed for at forklare dit synspunkt. Du har endvidere mulighed for at vedhæfte anden dokumentation i form af en eller flere filer. Dokumentation vil blive sendt sammen med din henvendelse. Vær venligst opmærksom på, at fremsendt dokumentation vil indgå i sagens øvrige materiale, og vil danne grundlag for vores vurdering af sagen, hvorefter vi vil fremsende et skriftligt svar.

OBS! Det er vigtigt, at du ikke fremsender materiale/dokumentation med CPR-nummer eller andre personfølsomme oplysninger, f.eks. indkaldelse til undersøgelser.
En indkaldelse er ikke nødvendig for sagsbehandlingen, og vil blive slettet i henhold til GDPR.

Fremsendelse af personfølsomme oplysninger, herunder indkaldelse, kan forsinke svaret på din henvendelse.

Resterende tegn: 250
OBS! Det er vigtigt, at du ikke fremsender materiale/dokumentation med CPR-nummer eller andre personfølsomme oplysninger, f.eks. indkaldelse til undersøgelser. En indkaldelse er ikke nødvendig for sagsbehandlingen, og vil blive slettet i henhold til GDPR. Fremsendelse af personfølsomme oplysninger, herunder indkaldelse, kan forsinke svaret på din henvendelse.
Fjern filer
Tilladte filtyper: .doc,.docx,.gif,.jpg,.jpeg,.bmp,.png,.pdf
Maksimal filstørrelse: 10MB

Underretning om behandling af afgivne oplysninger

Når du registrerer dig på indeværende side, godkender du, at vi opbevarer og behandler de oplysninger, som du oplyser.

Som registreret har man ret til at gøre indsigelse, ligesom man kan få rettet, blive bekendt med og få slettet oplysninger der er registreret, efter reglerne herom.

Læs mere om vores persondatapolitik her.

Følg din sag

Har du betalt eller henvendt dig, kan du følge din sag her.

Slå din sag op
FAQ

Her finder du svar på hyppigt stillede spørgsmål til parkering, kontrolgebyrer etc.

Hyppigt stillede spørgsmål

Bemærk venligst

Henvender du dig i forbindelse med en kontrolafgift eller et administrationsgebyr, du har modtaget og ikke et kontrolgebyr, beder vi dig om at oprette henvendelsen ved at klikke i den blå boks Kontrolafgift/adm.gebyr. Drejer din henvendelse sig hverken om et kontrolgebyr eller en kontrolafgift/adm.gebyr, beder vi dig sende en mail på info@europark.dk.

Kontrolafgift/adm.gebyr