Selvbetjening 
Betal kontrolgebyr
Henvendelse vedr. kontrolgebyr
Ledige jobs
Kontakt

Underretning om behandling af afgivne oplysninger

Når du registrerer dig på en af vores tjenester (f.eks. MobilParkering, parkering.bll.dk, europark.dk) eller sender en henvendelse til os, godkender du, at vi opbevarer og behandler de oplysninger, som du selv oplyser.

Dine oplysninger bruges til, at vi kan behandle din henvendelse eller yde den service, som du har henvendt dig omkring. Dine oplysninger behandles fuldt fortroligt og i overensstemmelse med de gældende regler for behandling af personoplysninger. Der gives ligeledes accept til, at der rettes henvendelse til den oplyste e-mail for, at vi kan få bekræftet og ajourført dine registrerede oplysninger. Oplysningerne behandles ikke med henblik på andre formål end det, de er afgivet til.

Som registreret har du ret til at gøre indsigelse, ligesom du kan få rettet, blive bekendt med og få slettet oplysninger om dig efter reglerne herom.

Du kan læse mere om vores databeskyttelsespolitik på dette link.

1. Oplysninger om kontrolgebyret

For at vi kan registrere din henvendelse skal vi bruge nogle oplysninger om det kontrolgebyr, du retter henvendelse omkring.

Reg.nr.:* Hjælp!
Løbenummer:* Hjælp!
Løbenummer 2:1
1 Angives hvis du ønsker at klage over flere kontrolgebyrer

2. Oplysninger om personen der henvender sig

Fornavn (mellemnavne):*
Efternavn:*
Vej/gadenavn:*
Husnr.:*
Postnr. / by:*
Telefon:*
E-mail:*
Bekræft e-mail:*

Felter markeret med * skal udfyldes.


En anden person var fører af bilen

3. Angiv supplerende oplysninger

Du har nedenfor mulighed for at forklare dit synspunkt. Du kan endvidere vedhæfte en fil, som vil blive sendt sammen med din henvendelse til EuroPark Parkeringskontrol.

Bemærk: det er kun tilladt at sende filer af typerne .gif, .jpg, .bmp, .png eller .pdf. Filerne må ikke samlet set overskride en total på 10 MB (Mega Byte)

Kommentar:
Fil 1:
EuroPark A/S - Lanciavej 1A - 7100 Vejle - Telefon: 70231331 - CVR-nummer: 19055108

Udarbejdet af Onlimited